Skovshoved Idrætsforening Én gang skovser - altid skovser


Klubmodul henter siden
MINITON forældre/barn efterår 2020
 
MINITON for børn i alderen 4-8 år sammen med far eller mor.

Til forskel fra den traditionelle klubtræning spiller forældrene en stor rolle i MINIton, og det er derfor en forudsætning, at hvert barn ledsages af en forælder eller anden ledsager, der kan deltage aktivt i træningen. Herved øges kvaliteten af træningen markant, og børnenes mulighed for at lære badminton-teknikken korrekt løftes og skaber et bedre fundament for den videre træning på de "almindelige holdtræninger". Det kræver ingen badmintonfaglige forudsætninger at deltage som ledsager på træningen. Ledsagerens rolle i træningen er at være behjælpelig med at kaste bolde og på anden måde hjælpe barnet med at få mest mulig ud af træningen. Det er også rart for barnet at have en voksen - man kender - i nærheden, når man ikke er ældre.  

Målet med MINIton er at introducere børnene til glæden ved badmintonspillet gennem leg, tilvænningsøvelser og teknisk træning. Derudover vil der i træningen blive indlagt motoriske øvelser, der vil være gavnlige for barnet  også i andre sammenhænge. Kamptræning vil der kun være i beskedent omfang, da konkurrenceelementet ikke må flytte fokus fra legen og indlæringen af teknikken. Vores erfaringer viser heller ikke, at børnene savner kamptræningen, da der er udfordring nok forbundet med at slå et korrekt udført slag eller udføre et korrekt benarbejde.

 Husk sko uden sorte såler (da det sætter streger på gulvet), de første gange kan der godt lånes en ketsjer, indtil man finder ud af om man vil gå til badminton.

Ved yderligere spørgsmål omkring selve træningen kan træneren Philip Garde kontaktes på philip.garde@wassum.dk og 26285358
Tilmeldte
0 /20
Tilmeldingsfrist
19.12.2020
Tidspunkt
01.09.2020 kl. 00.00 - 19.12.2020 kl. 00.00
Sted
Badmintonhallen
Pris
500,00 kr.
SIF BadmintonKrøyersvej 5 A 2930 KlampenborgTlf. 39450180Email: skovser@skovser.dk