Skovshoved Idrætsforening Én gang skovser - altid skovser
Omklædningsrum åbner

Kære medlem,
Efter flere måneders COVID 19 lukning åbner SIF alle omklædningsrum mandag den 22. juni kl. 07:00.

RETNINGSLINJER FOR OMKLÆDNINGSRUM:
  • Antallet af personer i omklædningsrummet begrænses, så de generelle regler om afstand kan overholdes. Max antal personer står på døren til omklædningsrummet.
  • Minimum afstand på 1 m skal overholdes ved omklædning.
  • Minimum afstand på 1 m skal overholdes i badet.
  • Brug sund fornuft.

Lars Weis
Forretningsfører
Skovshoved IF

Badmintonligaen 2019-2020

TILLYKKE ! DM-guld til SIF for 3. gang i nyere tid!!

Guld holdet 2020

Guld til SIF Badminton i holdturneringen 2019/20

SIF Badminton og Værløse mødtes i finalen efter et spændende forløb. De to hold blev henholdsvis 5. og 6 i grundspillet og kom begge til nyskabelsen, Final Four p.g.a. afbud fra nr. 1 og 2, Greve og Vendsyssel, som forventede ikke at kunne få alle deres udlændige til landet grundet Corona restriktioner, og derfor meldte afbud.

Men begge hold takkede på fornemste vis for muligheden for at være med i Final Four, og SIF og Værløse måtte bruge godt fire timers badminton fredag den 19/6 før Solrød og Højbjerg var besejret med allermindste margin 5-4.

I grundspillet havde SIF på hjemmebane slået finalemodstanderen, Værløse med hele 7-2, men nu skulle kampen afgøres på neutral bane i Brøndbyhallen, og på forhånd synes den meget lige, men alligevel sejrede SIF så stort som 5-1.

Det danske holdmesterskab er det tredje i nyere tid, og det 6. i alt til Skovshoved. De tre første var i 1960-erne og så igen i 2016/17, 2017/18 og nu i 2019/20.

Flot af spillere og træner, og sejren markerede en afslutning med PK perioden, idet PK nu ophører som træner og afløses af Joachim Fischer.

I kan få flere detaljer på SIF badmintons hjemmeside.

Bronze medaljerne blev vundet af Solrød, mens Højbjerg blev nr. 4.

Ole Larsen /20/06/20

SIF BadmintonKrøyersvej 5 A 2930 KlampenborgTlf. 39450180Email: skovser@skovser.dk